Безплатна доставка за поръчки над 115 евро

Връщане и замяна

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ
Нашата цел е вашето удовлетворение. Ако не сте доволни от покупката си, моля, първо се свържете с нас по имейл.

Полезен съвет:

1. За ваше удобство ви препоръчваме да връщате пакети, като използвате фиксираната ставка на USPS с номер за проследяване, тъй като ние не носим отговорност за изгубени или откраднати пакети. Ние няма да ви отпуснем кредитна линия без доказателство за получаване и доставка. Вие носите отговорност за разходите за доставка на върнатите артикули и разходите за доставка трябва да бъдат предплатени.

2. Върнатите артикули трябва да са неносени, непрани, неподстригани и чисти (без грим, петна от дезодорант или износване), включително подаръци и опаковки на продукти. Дефектните продукти трябва да бъдат докладвани по имейл в рамките на 14 дни след получаването им. Ако не го съобщите, ние няма да ви дадем заема. Ако смятате, че не сте получили правилния продукт, моля свържете се с нас в рамките на 14 дни от получаването. Имейл за докладване: service.center.1@outlook.com.

3. Клиентите ще бъдат таксувани за разходите за доставка (включително връщане на продукти) не повече от веднъж; Потребителят не дължи такса за попълване на запасите за връщане на продукта. Ако връщането е проблем на купувача. Ние не предоставяме етикети за връщане. Поръчки, отказани от клиента за доставка или върнати поради адрес „Неуспешна доставка“, подлежат на такса за възстановяване на запасите. Неоторизиран отказ след доставка не е разрешен и разходите за неоторизиран отказ/връщане се поемат от купувача.

Връщам:

1. Ако връщането е причинено от наши проблеми (например: грешни продукти, проблеми с качеството на продукта), ние ще ви върнем пълно възстановяване;

2.Ако връщането се дължи на проблеми на купувача (напр. не ви харесва/не го искате, поръчахте грешен продукт/размер), ние ще вземем $20 от връщането, тъй като разходите за доставка и опаковане може да бъдат загубени и вие трябва да поставите Свържете се с нас за възстановяване от датата на получаване до един месец.

3. След получаване и проверка на върнатия артикул, ние ще ви изпратим имейл с известие, че сме получили върнатия артикул. Също така ще ви уведомим, когато връщането е одобрено или отказано. Ако бъде одобрено, вашето възстановяване ще бъде обработено и автоматично кредитирано към вашата кредитна карта или оригиналния метод на плащане в рамките на определен брой дни. Ако вече не използвате оригиналната карта, моля, свържете се с нас предварително.

4. Ако имате някакви проблеми с вашата поръчка/продукти/плащане, първо се свържете с нас. Ако върнете стоките, без да се свържете с нас или няма причина за възражение, ние няма да възстановим сумата или да поискаме съгласно правилата.

Анулиране и промяна:

Можете да анулирате поръчката/артикула си в рамките на 2 часа, като изпратите имейл до нашето обслужване на клиенти (service.center.1@outlook.com). Повече от 2 часа не можем да сме сигурни дали ще е успешно.

Има такса от $5 за промяна на вашата поръчка преди изпращане; Не можем да променим/анулираме поръчка, след като бъде изпратена.

След като поръчката ви бъде изпратена и искате да я замените за същия артикул, моля, изпратете ни имейл на service.center.1@outlook.com за информация за възстановяване на сумата.

Запазено право на връщане:

Ние си запазваме правото по всяко време да определяме и ограничаваме, отказваме и/или изключително да отхвърляме връщания на клиенти поради:

1. История на нередовни или прекомерни връщания;

2. Нередовни или прекомерни връщания на използвани, променени, изпрани, повредени или липсващи артикули; мания

3. Измама потенциалното престъпление.

Невалидни продукти, доставени до нас, ще бъдат отхвърлени при получаване.

Прекомерни връщания:    Нашият екип за защита на клиенти също се справя със ситуации, при които историята на връщанията на клиента може да показва измамна дейност. В такива случаи нашият екип за защита на клиентите ще се свърже с вас, за да обсъди ситуацията и да работи с вас за разрешаване на проблема или да реши дали да откажем услугата в бъдеще. Въпреки че никога не искаме да отблъснем клиент, ние трябва да гарантираме безопасността, благополучието и комфорта на всички клиенти по света.