Безплатна доставка за поръчки над 115 евро

транспортни правила

инструкции за доставка

Стандартна доставка €5 румънски (доставка 15-20 дни)

Бърза доставка 7€ румънски (доставка 7-15 дни)

Тези условия са отговорност на купувача:

1. Ако има такса в страната на местоназначение, но таксата се заплаща от клиента.
2. Тъй като купувачът забавя доставката или променя адреса, цената е контролируема и тази част от цената се поема от купувача.
3. Поради собствените причини на купувача, като анулиране на поръчката или връщането й наполовина, тази част от разходите ще бъде поета от купувача.

Защо поръчката се изпраща в различна опаковка?

Ако имате поръчка за няколко артикула, всички те могат да бъдат изпратени от друг международен склад, което от двете е по-бързо. Или, ако артикулът е популярен и склонен към забавяне, може да изпратим различни пакети по различно време, за да предотвратим пристигането на поръчките възможно най-бързо.

Кога ще получа поръчката си?

Поръчките се изпращат директно от многобройните ни национални и международни складове и ние правим всичко възможно, за да сме сигурни, че вашата поръчка пристига възможно най-бързо. Поради популярността на нашата оферта, очаквайте вашата поръчка да пристигне в Полша в рамките на 10 до 20 дни (в зависимост от продукта). Моля, имайте предвид, че поради популярността на нашите оферти, това са само прогнози и доставките може да се забавят поради новата епидемия от коронавирус.

Има ли такса?

Цените, показани на нашия уебсайт, са в щатски долари и са освободени от данъци, което означава, че може да подлежите на данъци и мита, когато получите поръчката си. Вносни мита, данъци и свързани такси може да се прилагат, когато поръчката ви достигне крайната си дестинация, както е определено от местните митници. Плащането на тези такси е ваша отговорност, а не наша. Ние не носим отговорност за забавяния, причинени от митническите власти във вашата страна. За повече данъчна информация, моля, свържете се с местната митница.

Кога мога да получа пакета след плащане?

Време за доставка: След получаване на поръчката, ние извършваме проверка на качеството и тестване преди изпращане, за да гарантираме качеството на продукта.
Времето за обработка варира според продукта, средното време за обработка е приблизително 1-3 дни;

Каква е цената на доставката?

Зависи от продукта и региона при плащане.

Как мога да проследя поръчката си?

След като бъде направена поръчка, нашата система ще изпрати имейл с подробности за поръчката. Проследете поръчката си, като използвате номера за проследяване във връзката за проследяване.

Полезна бележка:

1. Обикновено местният превозвач на колети ще достави пакета в работни дни (от понеделник до петък), за да гарантира безопасната доставка на пакета, така че се препоръчва да изберете адреса, на който пакетът може да бъде получен в работния ден. Пощенски адрес. Най-добре е да държите телефона си включен в ETA, тъй като превозвачът може да се свърже с вас по телефона.

2. Клиентът трябва да подпише услугата за доставка, която използваме, преди доставката да бъде успешна. Затова се уверете, че адресът за доставка е ваш или упълномощен от вас. Ние не носим отговорност за изгубени или откраднати пакети, ако сме изпратили подписани документи на вашия адрес за доставка.

Доставката, засегната от пандемията COVID-19, ще бъде леко забавена.